Starburst

Det er ingen bedre avkobling enn å ta deg en tur ut i verdensrommet og samtidig vinne enorme gevinster på spilleautomaten Starburst. Du blir nok ikke det første mennesket på månen, men du kan ha det svært gøy når du spiller på denne morsomme videoautomaten som er sendt fra en annen verden.

Net Entertainment har virkelig lagt stor vekt på deres spilleautomater den siste tiden, og det har virkelig lønnet seg. De har gitt ut en rekke spilleautomater som har blitt store suksesser umiddelbart, deriblant Starburst, Fisticuffs og Jackpot 6000.

Starburst er en nymoderne videoautomat, og selv om prinsippene er de samme som på de gamle klassiske spilleautomatene, er det lite annet som minner om gammeldagse spillemaskiner. Her finner du blant annet symboler fra verdensrommet, deriblant stjerner, romvesener og romferger. Dette gjør videoautomaten både spennende, fargerik, og ikke minst nymoderne. Denne spillemaskinen kommer til å imponere de aller fleste, selv om den kun har 10 gevinstlinjer.

Hvordan du kan spille på Starburst

Starburst har ingen bonusspill, og kun en spesiell gratisspinn-funksjon. Når «Starburst wild-symbol» kommer hvor som helst på hjul 2,3 eller 4 vokser den på hjulet, forblir i sin posisjon, og starter et gratisspinn. Hvis et wild-symbol forekommer igjen på et av hjulene forblir den i sin posisjon sammen med det forrige wild-symboler og starter enda et gratsspinn. På denne måten er det mulig for spillere å vinne flotte gevinster.

Videoautomaten har kun 10 gevinstlinjer, men den har en såkalt «win both ways-funksjon». Det vil si at du kan vinne i begge retninger på Starburst. Dette gjør det ekstra spennende å spille, og spenningen er til å ta og føle på når du spiller på denne morsomme videoautomaten.

Mange spillere kommer nok til å synes at Starburst er litt kjedelig. Men det betyr ikke at folk ikke kommer til å spille på spillemaskinen på nett. Den er nemlig enkel å spille for, har ingen jackpot-spill eller spesielle bonusspill, og svært få ekstra funksjoner. Men det er ofte det spillere ser etter. En spillemaskin som er både enkel, avslappende, morsom og som tilbyr flotte muligheter til å vinne gevinster.

Jackpotter og gevinster

Det er som sagt ingen spilleautomer jackpot på videoautomaten Starburst. Men det er ikke dermed sagt at det ikke er mulig å vinne flotte gevinster når du spiller på den.

Innsatsen går fra 1 kroner per spinn per gevinstlinje, til 10 kroner, og siden du kan kan spille med 10 aktive gevinstlinjer kan du altså spille med maks 100 kroner per spinn. På et enkelt spinn kan du vinne så mye som 50.000 mynter. Med en myntverdi på 10 kroner kan du altså vinne hele 500.000 kroner på et enkelt spinn på Starburst. Dette er et enormt beløp å stikke av med på et enkelt spinn.

Hvis du ønsker å spille på spilleautomater, og Starburst er automaten du velger, bør du også se etter såkalte «spilleautomater bonus». Det vil si at du kan få en haug av gratis spinn ved registrering og første innskudd. God tur ut i verdensrommet!

Comments are closed