Gonzo’s Quest

gonzosquestSpenningen er til å ta og føle på når du som spiller spinner hjulene på denne fantastisk kreative automaten fra Net Entertainment. Man må faktisk så langt tilbake som 1541 utenfor den Peruviske kysten når vi omtaler temaet for Gonzo’s Quest. Selv om en haug av oppdagere er på leten etter gull sammen har Gonzo sin helt egne plan for ferden.

En ting som er med på å gjøre automaten så utrolig populær er det faktum at hovedpersonen selv er på din side. Han hjelper deg på din leten etter gull, nemlig de aller største gevinstene.

Med 5 hjul og 3 rader er automaten ganske standard hva spilleoppsettet angår. Vi sier hjul, men automaten har strengt talt ikke noen hjul. Symbolene ramler nettopp ned på skjermen som et slags snøras, noe som gir automaten et veldig unikt utseende.

Hvordan du kan spille på automaten

Når du har valgt et kasino du ønsker å registrere deg hos er det bare å sette i gang å spille. Det første du må gjøre er å bestemme for hvor mye penger du vil satse per spinn. Det er hele 20 gevinstlinjer på Gonzo’s Quest. Du kan spille med en myntverdi på 1 til 5 kroner, og et innsatsnivå fra 1 til 5. Det vil med andre ord si at du kan satse hele 500 kroner per spinn.

På automaten har du to meget stilige funksjoner. For det første har du et wild-symbol som er avbildet med en steintavle. Denne kan du på mange måter kalle automatens joker. Den kan nemlig erstatte symboler du mangler for å vinne gevinster. Hvis du får steintavlene på hjulene kan du derfor være sikker på at vinnermulighetene er forstørret drastisk.

I tillegg til steintavlen har Gonzo’s Quest en steintavle i gull med et ansikt på. Dette er Frittfall-funksjonen. Hvis du er heldig å få så mange som 3 slike symboler på en rad på en av de gevinstlinjene du bruker, kan du få hele 10 gratis spinn. Mens du spinner dine gratis spinn kan du vinne enda flere Frispinns.

Jackpot og utbetalinger

gonzos questMange spillere velger å spille kun på automater som tilbyr progressive jackpoter. Derfor kan det godt være at du tenker at Gonzo’s Quest ikke er en automat som ønsker å spille på, siden den ikke har noen progressiv jackpot. Men la oss gi deg et tips.

De aller fleste spilleautomatene fra Net Entertainment har en utbetalingsprosent på mellom 96-98 %. Progressive jackpoter er inkludert i utbetalingsprosenten. Derfor har du akkurat like store sjanser for å vinne store penger på automater som ikke har dem.

På Gonzo’s Quest er den største utbetalingen på hele 2500 mynter, noe som gjør at du kan stikke av med 60.000 kroner på et enkelt spinn. Og slike gevinster kommer fortløpende siden automaten har en meget høy utbetalingsprosent.

Comments are closed